Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Šok na saslušanju: Evo šta je rekla majka petoro djece koja je ubila svog muža

Žena (37) osumnjičena da je nožem ubila supruga (48) sa kojim ima petoro djece, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se nezvanično navodi, ona je izjavila da se ne sjeća momenta ubistva, da joj je taj dio sjećanja pomračen. Naloženo je vještačenje, piše Telegraf.

Komšije u šoku

Mještani sela Branešci za njega imaju samo riječi hvale, dok za nju kažu da je bila neprijatnija i da često nije bila tu, da je radila na Zlatiboru i da su djecu čuvali baba i djed, odnosno, muževljevi roditelji.

  • On je radio kao veterinar, obilazio je sve kuće, svi smo ga znali. Bio je divan. Roditelji prosvjetni radnici. Njegova majka je čuvala djecu, unuke, njegov otac je najstarije vozio stalno u školu, dok je ona tjerala svoj život. Imali su probleme kao i svaka porodica, to su bile svađe na nivou svađa koje ima svaka porodica, ali da će ovo da se desi niko nije sumnjao. Oni svi žive u jednoj kući, muževljevi roditelji su u prizemlju, oni gore na spratu. Strašno, evo, cijelo selo je u šoku. Ništa im nije falilo, imali su sve, što se kaže. Jadna ta djeca. Ali eto, Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje – kažu za medije.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo.

Sumnja se da je jučer, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i bit će privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

Podsjetimo, kako se saznaje, on je uboden u leđa.

Zločin je prijavljen oko 12 sati.