Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Sajima (21) poginula u saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara: Mlađi brat bez povreda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je nasmijana, duhovita, fina, vrijedna.. Svi su je obožavali. Nevjerovatna tuga, jedan mlad, dobar život se ugasio – potresne su riječi Seada M., brata od strica Sajime Mujović (21) koja je jučer ujutro poginula u saobraćajnoj nesreći kod Novog Pazara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Sead M. brat nastradale devojke kaže za “Blic” ona je jučer ujutro išla na posao sa mlađim bratom (14), a od magle i poledice izgubila je kontrolu nad vozilom

– To je bilo strašno, jezive scene.. Auto se 30 metara okretao po putu. Ona je od jačine udarca dobila unutrašnje krvarenje zbog čega je i umrla. Mlađi brat je prošao bez povreda – navodi brat preminule djevojke.

Kako kaže brat koji je bio sa Sajimom u kolima, ne može da dođe sebi od šoka.

– On je mali, ima samo 14 godina. I dalje je u šoku, kao i cijela naša porodica – dodaje Sead.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sead navodi i da je njihova porodica velika, te da Sajima ima još dvije mlađe sestre i dva brata.

– Svi smo u šoku. Ja inače živim u Njemačkoj, došao sam ovdje na odmor i eto šta se desi. Mi smo očajni, ne možemo da vjerujemo da se to desilo. Velika tragedija da se na takav način završi mlad, nevin život – rekao je brat.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jučer ujutro oko 7 sati u mjestu Cvijetnje kod Novog Pazara, kada je djevojka upravljajući vozilom iz za sada nepoznatog razloga sletjela s puta i prevrnula se.

- Marketing -