Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Pristao na brak u 99. godini! Zavoljeli su se u vrijeme dok je još Račan bio premijer, ona je tada imala samo 20

Johana Maritim Butuk i Alice Jemeli vjenčali se nakon više od 20 godina veze, a vijest o njihovu braku zasigurno ne bi bila toliko interesantna medijima da Butuk 59 godina mlađu ženu nije zaprosio nakon što je proslavio 99. rođendan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par iz okruga Uasin Gishu u Keniji upoznao se 2003. godine kada je Alice imala samo 20, a zaljubljeni golupčići ljubav su okrunili u subotu, 14. siječnja, u obližnjoj katoličkoj crkvi.

Butuk je dragu zaprosio u prosincu, a još jedna zanimljivost iz njegova života kaže sve 79. rođendana uopće nije ljubovao sa ženama jer je, kako je to kazao novinaru portala Standard Digital, u životu ponajprije tražio svoj mir.

“Eto, tek kada sam upoznao Alice pronašao sam ono što sam tražio. Pomaže mi pri suočavanju s izazovima, a i malo priča”, rekao je vremešni mladenac i naglasio da se zaljubio u Alice jer se iskazala kao ponizna djevojka.

Par je upoznala zajednička prijateljica, i to nedugo nakon što je Alice razvrgnula brak s muškarcem koji ju je zlostavljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zavoljela sam svog Johanu jer se istaknuo kao skroman čovjek, a usto me i oduvijek slušao. Da, naša veza nailazila je na mnogo neodobravanja, a osobito su joj se protivili oni ljudi koji su izmislili priču kako jurim za njegovim bogatstvom.

No, Johana bogatstva nema, pogotovo ako ga usporedim s mladićima s kojima sam izlazila prije nego što sam ga upoznala”, rekla je Jemeli, koja je tijekom spomenute prethodne veze dobila troje djece.