Uznemirujući snimak: Muškarac krvnički udara ženu dok ona drži dijete u rukama

Na video snimku objavljenom na Instagram profilu “stop_nasilju1” se vidi kako mlađu ženu koja drži dijete u rukama brutalno napada muškarac. Prvo udarcima u glavu, a potom počinje da je davi.

Na početku snimka žena, koja sve vrijeme plače, sedi uznemirena i uplašena na ivici kreveta. Dijete drži u naručju. Ubrzo joj prilazi muškarac, udara je po nosu i počinje da je davi gurajući je na krevet. Dok, sve vrijeme drži dijete u rukama.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Sa profila na kom je objavljen snimak upućen je apel da svi podijele necenzurisan video, uz pitanje da li će neko reagirati.

Nije poznato iz grada u Srbiji je ovaj par. Nažalost, ovo je samo jedan od slučaja zlostavljanja koji je dospio u javnost.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Uznemirujući video pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, krajem prošlog meseca regionalnu javnost potresao je još jedan strašan snimak porodičnog nasilja koji je procurio u javnost. Na tom snimku zabilježen je trenutak kada majka iz Srbije mučki tuče svoju ćerku, koja nema više od tri godine.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

„Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si“, izgovara žena sa snimka.

Nažalost, i u BiH svakodnevno smo svjedoci različitih vrsta nasilja. Gotovo svaka druga žena u Bosni i Hercegovini doživjela je neki oblik nasilja poslije svoje petnaeste godine, podaci su istraživanja Agencije za ravnopravnost spolova BiH. Veliki broj slučajeva nasilja u porodici nikada ne stigne do zvaničnih organa, jer ga žrtve nikada ne prijave. No nasilja, smatraju stručnjaci, ima mnogo više no što se prijavljuje, a sigurno mnogo više no što na kraju bude procesuirano. Procjena je Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine da se 30-35 posto prijavljenih slučajeva nasilja u porodici, ustvari, završava obustavom istrage.

Nasilje možete prijaviti na sljedeće brojeve: 1265 (Federacija BiH), 1264 (Republika Srpska), 122 – policija.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Konačno dobre vijesti: Gotovo je s rastom cijena polovnih vozila, pad je osjetan

Više od dvije godine trgovici polovnim automobilima trljali su...

U BiH nije dobila priliku: Bišćanka je među deset najljepših na svijetu

Zamislite da surfate internetom i onda slučajno ugledate svoju...