U božićnom tramvaju na melodiju ‘Zvončića’ Djed Mraz pjeva ‘Za dom spremni’

U blagdansko doba ulicama Zagreba kruži tramvaj u kojem Djed Mraz i vilenjačica zabavljaju putnike, nerijetko i djecu. Ove godine korisnici ove usluge dobili su i neučekivan dodatni sadržaj – pjesmu ‘Čavoglave’ Marka Perkovića Thompsona s povikom ‘Za dom spremni’, prenosi tportal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a objavio ju je i Večernji list, koji piše kako je snimka uznemirila čitatelje. Dio njih, naime, smatra kako pozdravu ‘za dom’ nije mjesto u božićnom tramvaju Djeda Mraza.

Na snimci se jasno čuje kako Djed Mraz i vilenjačica pjevaju Čavoglave na taktove ‘Zvončića’, ponavljajući na kraju pjesme nekoliko puta sporni pozdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ZET-a su potvrdili autentičnost videa te objavili kako su odmah pokrenuli istragu i da su sadržajem snimke neugodno iznenađeni.

‘ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom’, kažu.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE