― Marketing ―

Student ubijen jer je pokušao ući u pogrešnu kuću u ulici u kojoj je živio

- Marketing -

Student Univerziteta u Južnoj Karolini ubijen je iz vatrenog oružja nakon što su ga zamijenili za provalnika dok je pokušavao ući u pogrešnu kuću u svojoj ulici.

Student, kojeg je mrtvozornički ured okruga Richland identificirao kao Nicholasa Anthonyja Donofrija, prošle sedmice je započeo svoju drugu godinu na univerzitetu.

Donofrio, porijeklom iz Connecticuta, ubijen je u ranim jutarnjim satima u subotu u kući nekoliko blokova udaljenoj od univerzitetskog kampusa u gradu Columbiji.

- Marketing -

Policija kaže da su prvotno pozvani zbog sumnje na provalu, ali kada su došli do imanja, pronašli su tijelo žrtve na ulaznom trijemu.

Pokrenuta istraga

“Nešto prije 2 ujutro danas policajci su poslani u blok 500 u Ulici South Holly zbog prijavljene provale u kuću. Dok smo bili na putu, dobili smo novu dojavu o ispaljenim hicima. Kada su policajci stigli na lice mjesta, pronašli su mrtvog muškarca na trijemu s prostrjelnom ranom na gornjem dijelu tijela”, saopćila je gradska policija.

“Preliminarne informacije pokazuju da je Donofrio, koji je živio u Ulici South Holly, pokušavao ući u krivi dom kada je smrtno stradao”, dodali su iz policije.

O incidentu je pokrenuta istraga, ali osoba koja je povukla okidač još nije imenovana, piše Independent.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...