Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Srbijanski mediji objavili da je policija zatvorila muzički studio Jale Brata i Bube Corellija

Srbijanski mediji objavili su vijest da je policija zbog istrage u septembru zavorila muzički studio Jale Brata i Bube Corellija, koji se nalazi u Vogošći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveli su da je zatvoren zato što je predmet jedne istrage. Policija je obavila pretres na tri lokacije, a jedna od njih je navodno bio i studio bh. repera.

“Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a, koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije”, rekao je izvor za Kurir.

Međutim, Jala Brat se nedugo nakon ove vijesti “oglasio” na svom Instagram profilu. Iako se nije direktno osvrtao na ovaj navodni događaj, objavio je fotografiju mikrofona iz studija uz nasmiješeni emotikon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Jala i Buba su studio Imperia otvorili 2018. godine. Ostvarili su saradnji s brojnim muzičkim imenima iz regiona, među kojima su: Slobodan Veljković Coby, Elena Kitić, David Ljubenović Devito i drugi, piše Klix.ba.