― Marketing ―

Slučaj u BiH: Vlasnica apoteke uposlenicu u penziju ispratila u novom automobilu

- Marketing -

Ovlašteni Toyota partner Expo Auto doo Tuzla na svojoj Facebook stranici objavili su nesvakidašnje fotografije primopredaje novog automobila koji je vlasnica firme PZU Pharmacom Tuzla poklonila svojoj dugogodišnjoj uposlenici i za odlazak u zasluženu penziju.

“Danas smo bili svjedoci jedne divne geste koju je kreirala vlasnica firme PZU Pharmacom Tuzla gospođa Milena Jurić. Namie Jurić, je svojoj dugogodišnjij uposlenici, gospođi Izeti za odlazak u zasluženu mirovinu poklonila novo vozilo Toyota Yaris Cross. U ime tima Expo Auta, gospođi Izeti želimo bezbrižnu vožnju i mnogo ugodnih kilometara. Takođe, neizmjerno smo zahvalni gospođi Mileni koja nam je ukazala povjerenje i priuštila ove nezaboravne momente” – naveli su iz Expo Auto doo Tuzla.

- Marketing -

Iz kolektiva Pharmacom navode kako nastavljaju sa nizom prelijepih priča o međusobnom poštovanju, kolegijalnosti i dobrim međuljudskim odnosima uposlenika.

“Danas smo svi svjedočili jednom velikom gestu naše šefice Milene Jurić koja odlučila da za veliki doprinos u protekle 32 godine rada u PZU Pharmacom, nagradi našu kolegicu iz računovodstva, Izetu Smajić. Ponosni što smo dio ovog kolektiva možemo samo poručiti našoj kolegici puno sreće i pređenih kilometara u njenoj novoj Toyoti Yaris Cross” – navode iz firme PZU Pharmacom Tuzla.

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...