RAJ NA ZEMLJI! Kućica za odmor u Kaknju našla se na listi najboljih Airbnb smještaja u Evropi

Iz magazina Conde Nast Traveler opisali su kućicu “Little Cottage Dream” kao šarmantnu jednosobnu kućicu s fotogeničnim prizorima.

Kućica za odmor „Little Cottage Dream“ koja se nalazi u blizini Kaknja našla se na listi najboljih Airbnb smještaja u Evropi prema magazinu za putovanja Conde Nast Traveler.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

„Duboko smo kopali kako bismo pronašli najzgodnije Airbnbove širom Evrope, sastavljajući popis najma koji odgovara svakom stilu i proračunu. Kako bismo dodatno pomogli u vašem procesu planiranja, uključujemo korisne savjete o tome što učiniti u tom području kada ga posjetite“ napisali su na svojoj web stranici.

Tako se na listi pored smještaja u velikim evropskim gradovima, pronašao smještaj u blizini Kaknja, tačnije na izletištu Ponijeri. Iz magazina Conde Nast Traveler opisali su kućicu „Little Cottage Dream“ kao šarmantnu jednosobnu kućicu s fotogeničnim prizorima.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Prozori gledaju prema zapadu koja pruža pogled na šumu i planine, a interijer kućice sastoji se od raznih umjetnina i šarenog namještaja. Smještaj posjeduje i ljuljačku u dnevnoj sobi te peć na drva.

Takođe, savjet koji su naveli tokom boravka u Bosni i Hercegovini je da se probaju ćevapi. Opisali su ih kao kombinaciju faširanog mesa (govedine i janjetine), koja se poslužuje poput kebaba s dodatkom hljeba, kiselog vrhnja i sirovog luka.