― Marketing ―

Poslala je poruku na pogrešan broj i tako upoznala sadašnjeg supruga: Danas imaju šestoro djece i slave 13 godina braka

- Marketing -

Da život nekada piše romane dokaz je i ljubavna priča Brende i njenog supruga koja je započela slanjem SMS poruke na pogrešan broj. 

Ljubavna priča Brende i njenog supruga Isaije potvrđuje onu dobru staru da život piše romane.

Naime, Brenda je prije nekoliko godina želela da pošalje cirkularnu poruku na nekoliko brojeva iz svog telefona, ali je jedan broj slučajno upisala pogrešno.

- Marketing -

– Izdvojila sam jedan citat iz „Biblije“ i poslala svim svojim kontaktima, kojih tada nije bilo mnogo, svega 10 ljudi. Međutim, nakon nekoliko minuta, telefonski broj za koji sam mislila da je od moje prijateljice odgovorio je: „Amin, ko je to?“ – priča Brenda.

Kako kaže, sada vjeruje da je to bila sudbina, jer, da je poruku poslala nekoliko minuta ranije, Isaija je nikada ne bi dobio.

Prema njihovim rječima, Isajija je 30 minuta prije dobijanja te poruke kupio novi telefon, pa je tako dobio i nov broj, koji se, kako se ispostavilo, nalazio u imeniku njegove buduće supruge Brende, prenosi Telegraf.rs.

– Bila sam mnogo uzbuđena zbog te činjenice, romantizovala sam sve to, ali bila sam neodlučna. Bojala sam se da otvorim svoje srce. Razmišljala sam „šta ako se neko šali sa mnom“, bila je to velika daljina da bih znala ko je na drugoj strani – kaže ona.

Međutim, Brendina majka je imala dobar osjećaj, te ju je nagovorila da se vidi sa Isaijom. I majka je bila u pravu, samo nekoliko mjeseci nakon upoznavanja, Isaija ju je zaprosio, a godinu dana kasnije par se i vjenčao.

Njih dvoje sada imaju šestoro djece i uskoro slave 13 godina braka.

– Božji prst je sigurno upravljao svakim korakom naše veze. Mnogo volim našu priču, koja je stvorila i našu djecu – zaključila je Brenda.

- Marketing -

Užas u Kaknju: Muškarac nasmrt pretučen u ugostiteljskom objektu

Jučer je u 22:19 sati u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više...