Poslala je poruku na pogrešan broj i tako upoznala sadašnjeg supruga: Danas imaju šestoro djece i slave 13 godina braka

Da život nekada piše romane dokaz je i ljubavna priča Brende i njenog supruga koja je započela slanjem SMS poruke na pogrešan broj. 

Ljubavna priča Brende i njenog supruga Isaije potvrđuje onu dobru staru da život piše romane.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Naime, Brenda je prije nekoliko godina želela da pošalje cirkularnu poruku na nekoliko brojeva iz svog telefona, ali je jedan broj slučajno upisala pogrešno.

– Izdvojila sam jedan citat iz „Biblije“ i poslala svim svojim kontaktima, kojih tada nije bilo mnogo, svega 10 ljudi. Međutim, nakon nekoliko minuta, telefonski broj za koji sam mislila da je od moje prijateljice odgovorio je: „Amin, ko je to?“ – priča Brenda.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Kako kaže, sada vjeruje da je to bila sudbina, jer, da je poruku poslala nekoliko minuta ranije, Isaija je nikada ne bi dobio.

Prema njihovim rječima, Isajija je 30 minuta prije dobijanja te poruke kupio novi telefon, pa je tako dobio i nov broj, koji se, kako se ispostavilo, nalazio u imeniku njegove buduće supruge Brende, prenosi Telegraf.rs.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

– Bila sam mnogo uzbuđena zbog te činjenice, romantizovala sam sve to, ali bila sam neodlučna. Bojala sam se da otvorim svoje srce. Razmišljala sam „šta ako se neko šali sa mnom“, bila je to velika daljina da bih znala ko je na drugoj strani – kaže ona.

Međutim, Brendina majka je imala dobar osjećaj, te ju je nagovorila da se vidi sa Isaijom. I majka je bila u pravu, samo nekoliko mjeseci nakon upoznavanja, Isaija ju je zaprosio, a godinu dana kasnije par se i vjenčao.

Njih dvoje sada imaju šestoro djece i uskoro slave 13 godina braka.

– Božji prst je sigurno upravljao svakim korakom naše veze. Mnogo volim našu priču, koja je stvorila i našu djecu – zaključila je Brenda.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nermin Nikšić: SDP je demokratska stranka otvorena za različita mišljenja

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a oglasio se nakon odluke potpredsjednika...

Enesa radi sa 100 muškaraca i bolja je od njih: Ona je jedna od dvije zavarivačice u BiH

Enesa Lugonja jedna od dvije zavarivačice u FBiH ruši...

Mladi stručnjak iz BiH nuklearnu fiziku zamijenio konobarskom tacnom

Dušan Dubajić (27), mladi stručnjak iz Bosanskog Novog, kako...