Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Pozvao djevojku na izlazak, uzeo joj novac za parking i više se nikada nije pojavio

Jedna je žena progovorila o katastrofalnom dejtu na kojem je nedavno bila. Tvrdi da je počeo loše, a potom je potpuno krenuo nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnila je da se muškarac s kojim je išla na spoj pojavio u kombiju, te ju je stalno ispitivao hoće li s ući unutra i otići s njim do “lijepe plaže u blizini”. Bila je zatečena time, jer je prvobitni plan bio prošetati gradom prije nego što sjednu u neki kafić. S obzirom na to da ga nikada prije nije upoznala, jednostavno joj nije bilo ugodno s njim ući u kombi, pa je odbila njegovu ponudu, piše Mirror, prenosi Večernji.hr.

Podijelivši svoju priču na internetu, žena se prisjetila kako je bio malo iznerviran njenim odbijanjem i da joj je zatim tražio novac kako bi mogao parkirati svoj kombi. Pristala je i dala mu novac novac za parking, ali to nije bilo sve.

Sa kešom u ruci, odvezao se kući i nikada se nije vratio, ostavivši je da stoji sama na parkingu. Kasnije joj je poslao poruku u kojoj je malo rasvijetlio svoj čin nestanka, objasnivši da je “otišao jer je bio uvrijeđen”, a zatim je tražio da odu i na drugi spoj.

Razumljivo, nije joj padalo na pamet izaći s njim na drugi spoj i vidjeti što bi se tada dogodilo, pa ga je odbila. Korisnici su bili šokirani muškarčevim ponašanjem, a neki su podijelili i svoja vlastita iskustva sa sličnim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čini mi se da si se izvukla time što je otišao. Žao mi je što si samo potrošila svoje vrijeme, napisala je jedna korisnica.

– Ja sam jednom imala grozan prvi spoj na kojem muškarac s kojim sam bila cijele večeri nije progovorio niti riječi. Bilo je jako neugodno, dodala je druga korisnica.