Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Policajci izašli na teren zbog dojave o ‘sablasti’ na groblju i zatekli ženu duge crne kose

Groblje Lules u argentinskoj pokrajini Tucuman bilo je poprište jednog posve neobičnog susreta. Tako barem prenose pojedini tamošnji portali, koji ističu da je neku noć policija zaprimila anonimnu dojavu jednog građanina da se na spomenutom počivalištu ukazala ‘sablasna figura’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li doista u pitanju bila duša s drugoga svijeta, nismo baš uvjereni, ali snimke ukazuju na to da su policajci doista ispred kapelice zatekli neku ženu duge tamne kose kako luta područjem.

“Nije željela komunicirati s policajcima. Zatim je počela hodati, ispuštati čudne zvukove, pa ispred njih kleknula. Na kraju je otišla u smjeru kamenoloma i nestala u mrklome mraku”, prenio je novinar portala Tucumán Digital što je doznao od svog izvora i javnost uskratio za informaciju je li policija na koncu uspjela utvrditi identitet misteriozne žene.

“Nešto tu nije bilo normalno. Nešto vezano uz nju je bilo jako čudno”, prenio je novinar u nastavku što je još čuo od svog izvora.

Pojedini su se u komentarima ispod zapisa zapitali otkad to duhovi imaju sjenu te zaključili da je ženi najvjerojatnije bila potrebna medicinska, odnosno psihijatrijska pomoć.