― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Otac, majka i troje djece imaju isto ime: Zbog porodice se usijale društvene mreže!

- Marketing -

Izbor imena za djecu može biti težak i komplikovan proces. Pokušaj pronalaženja savršenog imena često je težak zadatak koji može potrajati mjesecima.

Kako dilemama nema nikad kraja, jedna mama izabrala je praktičan način kako da riješi problem imena svoje djece. Mama blogerka Aleksandrija postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila da svi članovi njene porodice imaju isto srednje ime.

Taj njen potez izazvao je lavinu komentara, uglavnom negativnih, a ona im nije ostala dužna, te je taj video postao viralan.

- Marketing -

Pogledajte video OVDJE.

O čemu se radi?

Ova mama troje djece je otkrila da svi u njenoj užoj porodici, uključujući njenog dječka Devena i troje djece, dijele isto srednje ime: Loren.

“Deven je mislio da se zezam s njim kada smo prvi put počeli da izlazimo i rekla sam mu da imamo isto srednje ime. Rekao je: “Da li se šališ sa mnom?” jer se to ime smatra imenom za djevojke – napisala je 26-godišnjakinja o trenutku kada je otkrila sličnost.

“Rekla sam apsolutno ne i da nisam lagala! – kaže djevojka.

U početku, Aleksandrija nije mogla da mu vjeruje, pa je Deven natjerao svoju djevojku da pozove člana porodice da potvrdi ime. Kada je saznala da to nije laž, par je odlučio da zadrži ime Loren kao određenu vrstu porodičnog naslijeđa.

Pogledajte video OVDJE.

“Rekli smo jedno drugom da je tako suđeno i da ako ikada budemo imali djecu, da ćemo i njima prenijeti svoje srednje ime i upravo smo to uradili, 7 godina kasnije, sa troje djece – rekla je ona.

Korisnici TikToka podijeljeni su oko zajedničkog imena porodice, a mnogi su iznijeli svoj stav o tome u komentarima.

“Ja bih se od ovoga uplašio, to nije normalno”, rekao je jedan korisnik. Drugi se javio i rekao da i u njegovoj porodici postoji isti slučaj. “Moja tašta i tast imaju isto srednje ime, Frensis”, napisao je.

- Marketing -