Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Prodaje svoju pljuvačku, prljave čarape i štapiće za uši: Ljudima se okreće želudac, a ona mjesečno zaradi sumanutu cifru!

Rebeka Blu iz Severne Karoline zarađuje novac od prodaje svojih ličnih predmeta za nevjerovatne sume novca i savjetuje druge da slijede njen primjer. Bivša striptizeta počela je s prodajom svoje odjeće, uključujući iskorišten donji veš i čarape, no ubrzo je pronašla još unosnije predmete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da sada zarađuje do 2000 dolara mjesečno (1815 eura), nakon što je počela prodavati svoj asortiman za piling kože, pljuvačku, nokte na nogama…

“Moja najskuplja prodaja je bila kada sam prodala iskorištenu spiralu”, otkrila je Rebeka.

Preduzetnica takođe otkriva i da njena zarada varira između 500 i 2000 dolara (453 i 1815 eura) mjesečno.

Pogledajte video OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je sve zbog mog dugog popisa. Tu su donji veš, čarape, nokti na nogama, dlake na tijelu, slina, ušni vosak, pamučne vate, vreće za smeće, ulošci, pa čak i iskorištene maske za lice. Ali, najčudnija stvar za koju su me pitali su toalet papir ili sažvakana hrana” , ispričala je Rebeka.

Njena porodica i prijatelji je ne zapitkuju o njenom poslu.

“Moji prijatelji su velika podrška, a neki su čak uključili u posao iako je njihova reakcija prvo bila šokantna. Sve što prodajem je sigurno i uz pristanak” , govori ona.

Rebeka često dijeli videozapise o tome šta prodaje. U jednom nedavnom videu otkrila je da je prodala jedan set makazica za nokte za 300 dolara (272 eura), ali i da je kupac postavio vrlo precizne zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video OVDJE.

“Danas sam prodala odsječene nokte na nogama, a kupac je htio isključivo da ih pomiješamo sa prašinom iz lopatice za smeće pa ih pažljivo spajamo”, objašnjava Rebeka.