Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ostavio najprestižniju Alfu na servisu pa primio poziv: Imali smo nezgodu

Nesvakidašnji prizor ovih se dana širi društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija prikazuje Alfin model Giulia “parkiran“ na krovu Porschea 911, a sa stražnje strane je i razbijeni Mercedesov terenac. Sve u svemu, fina hrpa skršenog lima iza koje se krije značajna šteta i vjerovatno još zanimljivija priča.

Naime, vlasnik skupocjene Alfe Romeo Giulia QV koja performansama ulazi u domenu supersportaša ostavio je svog limenog ljubimca na servisu. Tamo su trebali otkloniti neke manje kvarove na automobilu.

Vlasnik je očekivao poziv iz servisa i zaprimio ga. Ali umjesto da sazna kako je auto spreman za isporuku, saznao je novost od koje mu se smrknulo.

  • Imali smo nezgodu s vašim automobilom – kratko su ga informirali i potom objasnili da je do nesreće došlo na testnoj vožnji.

Put im je presjekao monovolumen, pa je vozač naglo skrenuo, pogodio drvo, poletio u zrak i sletio na Porsche 911. Pritom je udario i Mercedes CLE. Oba automobila su za otpis, a popravak će dočekati samo Mercedes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke informacije na Redditu idu u smjeru da je djelatnih servisa bio pod utjecajem alkohola, dao po gasu i precijenio svoje mogućnosti, ali vlasnik automobila u to ne vjeruje.

U svakom slučaju, očekuje odštetu za automobil u kojem je uživao tek pet mjeseci.