Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Objavljen snimak: Da li susrećete vozače kod nas koji na pružnom prelazu ovo rade?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesavjesni vozač škode danas je na pružnom prelazu u Zalužanima polomio rampu, saopšteno je iz Željeznica Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su na svom Facebook profilu objavili snimak na kom se vidi da je vozač prošao ispred rampe, a nakon toga se kretao u rikverc i polomio rampu.

“Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbijedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati prije svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica. Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj mjeri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu”, stoji u saopštenju Željeznica.

Oni su najošrije osudili ovakva postupanje učesnika u saobraćaju, te ponovo apelovali da su svi učesnici u saobraćaju u obavezi da poštuju saobraćajne propise.

“Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na pružnim prelazima”, dodali su oni.

- Marketing -