― Marketing ―

Objavljen snimak: Da li susrećete vozače kod nas koji na pružnom prelazu ovo rade?

- Marketing -

Nesavjesni vozač škode danas je na pružnom prelazu u Zalužanima polomio rampu, saopšteno je iz Željeznica Republike Srpske.

Oni su na svom Facebook profilu objavili snimak na kom se vidi da je vozač prošao ispred rampe, a nakon toga se kretao u rikverc i polomio rampu.

“Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbijedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati prije svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica. Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj mjeri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu”, stoji u saopštenju Željeznica.

- Marketing -

Oni su najošrije osudili ovakva postupanje učesnika u saobraćaju, te ponovo apelovali da su svi učesnici u saobraćaju u obavezi da poštuju saobraćajne propise.

“Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na pružnim prelazima”, dodali su oni.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Pet puta više stranih radnika u Federaciji nego u RS-u

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine planira odobriti zapošljavanje 6.037 stranaca u narednoj godini, što je značajan porast u odnosu na trenutnu kvotu od...