Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Novac zarađivala na djetetu: Majka monstrum mjesecima podvodila kćerku muškarcu od 60 godina

Smederevka S.V. (38), kako se sumnja, podvodila je svoju trinaestogodišnju kćerku u periodu od ljeta 2021. do februara 2022. godine muškarcu N. M. (60), saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Njoj se, naime, stavlja na teret da je za svoju maloljetnu kćerku rođenu 2008. godine tokom prošle godine ugovarala i zakazivala susrete sa punoljetnom osobom i ohrabrivala je da sa njim ima seksualne odnose za koje je joj ta osoba davala novčanu nadoknadu, a S.V. je uzimala od maloljetne oštećene dio novca koji je dobijala pružajući seksualne usluge, na koji način je iz koristoljublja, kao niske pobude, navodila kćerku na obavljanje radnji koje su štetne za njen razvoj

 

– Međutim, kako je optužena u vrijeme počinjenih navedenih djela bila u stanju neuračunljivosti, te da samim tim u konkretnom slučaju izostaje i jedan od bitnih elemenata koje zakon propisuje za postojanje krivičnog djela, prema optuženoj je za učinjeno izrečena mjera bezbjednosti – kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Protiv punoljetnog N.M. (60), sa kojim je maloljetna kćerka okrivljene imala seksualne odnose, u toku je postupak pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu zbog krivičnog djela obljuba sa djetetom, piše Blic.

 

 

Iz tužilaštva navode, kako je toku dokaznog postupka na osnovu nalaza i mišljenja komisije vještaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu utvrđeno da se S.V. u vrijeme izvršenja nalazila u stanju potpune neuračunljivosti usljed prisutne duševne bolesti, zbog postojanja bojazni da djelo može ponoviti, na prijedlog javnog tužilaštva rješenjem Osnovnog suda u Smederevu izrečena mjera bezbjednosti obaveznog psihijatrijskog liječenja i čuvanja u ustanovi zatvorenog tipa. S.V. je na liječenje upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a izrečena mjera bezbjednosti će trajati dokle god postoji potreba za liječenjem.