Nakon tragedije stigao je obdukcijski nalaz smrti mladog poštara iz Crne Gore!

Mladi poštar iz Danilovgrada, Miloš Stamatović stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je za Vijesti potvrdila rukovodioc tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

Tijelo dvadesetpetogodišnjeg poštara pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana prije toga prijavile su Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obavještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tela muškarca M.S., čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila nakon utopljenja, objasnila je Medenica.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje – koja su u toku:

– Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će doneti odluku u predmetu, kazala je Medenica.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE