Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Nakon tragedije stigao je obdukcijski nalaz smrti mladog poštara iz Crne Gore!

Mladi poštar iz Danilovgrada, Miloš Stamatović stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je za Vijesti potvrdila rukovodioc tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

Tijelo dvadesetpetogodišnjeg poštara pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana prije toga prijavile su Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obavještena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tela muškarca M.S., čije beživotno tijelo je izvučeno iz rijeke u mjestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tijela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila nakon utopljenja, objasnila je Medenica.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donijelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje – koja su u toku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz vještaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će doneti odluku u predmetu, kazala je Medenica.