Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Momak tužio bivšu djevojku jer je nakon prekida zadržala psa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi nakon prekida moraju donijeti mnogo odluka, uključujući tko će se iseliti, kako saopćiti tu vijest porodici i prijateljima i najvažnije, tko će zadržati kućne ljubimce. Skrbništvo nad psima veliki je problem s kojim se susreću parovi na kraju veze i sve češće nalikuje borbama za skrbništvo nad djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erin Confortini otkrila je da prolazi kroz pravu dramu nakon prekida s momkom upravo zbog skrbništva nad psom. Naime, bivši dečko ju je tužio jer je ona zadržala psa. Sudskim postupkom zatražio je odštetu u iznosu od 5000 dolara ili 4620 eura.

@itserinconfortini

Replying to @courtney kinn my ex boyfriend sued me for $5000 storytime

♬ original sound – Erin

Na TikToku je ispričala da je s bivšim momkom živjela oko godinu dana te da su posjedovali zlatnu retrivericu Bellu. Dva tjedna prije prekida stalno su se svađali. Kad joj je sada već bivši dečko saopćio da prekida s njom, njoj je bilo stalo samo do toga tko će zadržati psa.

“Rekao mi je da je on uzima i da je nikada više neću vidjeti. Tražio je da se s njom pozdravim, nakon čega sam se ja rasplakala. Znao je da je to jedini način da me povrijedi. Nije mi dao psa pa sam pozvala policiju, a bivši mi je na kraju dopustio da je zadržim taj dan. Policija se nije htjela miješati i rekli su nam da se sami moramo dogovoriti oko toga tko će brinuti o Belli”, ispričala je na TikToku.

Erin se nadala dogovoru oko zajedničkog skrbništva, ali njezin bivši na to nije pristajao. Angažirala je i advokata koji joj je pomogao sastaviti sporazum o skrbništvu nad Bellom, ali njezin bivši ga nije htio potpisati. Mjesec dana kasnije dobila je sudske papire, odnosno obavijest o tužbi koju je podignuo njezin bivši partner.

@itserinconfortini

Replying to @Erin

♬ original sound – Erin
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Platila sam mu kako bih sačuvala svoj mir i zadržala Bellu, iako sam oduvijek ja bila primarni skrbnik psa. Hranim je tri puta dnevno, kupam i vodim u šetnje. On nije učinio ništa i još traži novac”, zaključila je.

- Marketing -