Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Majka 12-oro djece daje hranu koju priprema u bazenu: Ovo je odvratno, ovako se hrane psi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ališa Doherti je majka 12-oro djece koja je odlučila da na svojim profilima na društvenim mrežama pokaže svoju 13-očlanu porodicu. Dijeleći objave na internetu, Ališa je otkrila kako hrani svoju djecu hranom koju priprema u bazenu za bebe, bez ikakvog pribora ili salveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je naišla na veliku osudu u javnosti, pa je u komentarima označena kao “podla” i “odvratna”.

@doughertydozen

#NachoPool went viral and made it to the #NYPost so I thought I’d share the #BehindTheScenes (that’s Dash and Jason on the side helping me!) #Nachos

♬ original sound – Dougherty Dozen

Ova mama ima 42 godine i sa svojim mužem, koji je stariji dvije godine, ima četvoro svoje djece i osmoro usvojene djece.

Redovno objavljuje o svom životu na “TikTok” profilu @doughertydozen, gdje ima više od šest miliona pratilaca. Bijes je izazvala kada je dala djeci da se skupe oko bazena za bebe i jedu rukama hranu koju je pripremala. Taj video ima više od tri miliona pregleda.

Pored snimanja kako priprema jednu porodičnu večeru ili ručak, Ališa snima i momente kao što je slaganje opranog veša, koje ređa u 12 kolona ili druge svakodnevne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari su se nizali, ali nažalost, pozitivni komentari poput “svaka čast” ili “ovo djeluje zabavno” izgubili su se među komentarima poput “ovo ne djeluje čisto”; ” odvratno”; “ovako se hrane psi”; “hrana na dnu je bačena”, prenosi “Dailymail.com”.

- Marketing -