― Marketing ―

Majka 12-oro djece daje hranu koju priprema u bazenu: Ovo je odvratno, ovako se hrane psi

- Marketing -

Ališa Doherti je majka 12-oro djece koja je odlučila da na svojim profilima na društvenim mrežama pokaže svoju 13-očlanu porodicu. Dijeleći objave na internetu, Ališa je otkrila kako hrani svoju djecu hranom koju priprema u bazenu za bebe, bez ikakvog pribora ili salveta.

Zbog toga je naišla na veliku osudu u javnosti, pa je u komentarima označena kao “podla” i “odvratna”.

@doughertydozen

#NachoPool went viral and made it to the #NYPost so I thought I’d share the #BehindTheScenes (that’s Dash and Jason on the side helping me!) #Nachos

♬ original sound – Dougherty Dozen

Ova mama ima 42 godine i sa svojim mužem, koji je stariji dvije godine, ima četvoro svoje djece i osmoro usvojene djece.

- Marketing -

Redovno objavljuje o svom životu na “TikTok” profilu @doughertydozen, gdje ima više od šest miliona pratilaca. Bijes je izazvala kada je dala djeci da se skupe oko bazena za bebe i jedu rukama hranu koju je pripremala. Taj video ima više od tri miliona pregleda.

Pored snimanja kako priprema jednu porodičnu večeru ili ručak, Ališa snima i momente kao što je slaganje opranog veša, koje ređa u 12 kolona ili druge svakodnevne situacije.

Komentari su se nizali, ali nažalost, pozitivni komentari poput “svaka čast” ili “ovo djeluje zabavno” izgubili su se među komentarima poput “ovo ne djeluje čisto”; ” odvratno”; “ovako se hrane psi”; “hrana na dnu je bačena”, prenosi “Dailymail.com”.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...