Horor priča sa sretnim krajem: Katie kojoj je bivši prosuo kiselinu po licu pozirala poslije 400 operacija

Katie Piper, TV voditeljica iz Velike Britanije, do prije nekoliko godina mogla je da se pohvali životom iz snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je na vrhuncu karijere, popularnosti joj nije manjkalo, odlično je zarađivala, a paralelno sa televizijskim poslom bavila se i aktivizmom, modelingom i pisanjem.

Onda se cijeli njen svijet srušio. Katin bivši dečko Danijel Linč najprije ju je oteo, tukao i satima mučio, silovao 8 sati u hotelskoj sobi u zapadnom Londonu, a onda nekoliko nedelja kasnije platio je Stefanu Sivestreu da sačeka Katie na ulici i polije je kiselinom.

Nakon prvog napada Linč se više puta izvinio Piper i nagovorio je da ode u internet kafe da pročita mejl koji joj je poslao. U trenutku kada je Katie prilazila kafeu, istrčao je Stefan Silvestre kojeg je Danijel unajmio i polio je kiselinom. Kasnije je otkriveno da je Daniel čak služio zatvorsku kaznu jer je bacio ključalu vodu u lice čovjeka, te ovakav potez ne treba da čudi, prenosi Novosti Magazin.

Kako bi sredila lice Kejt je imala preko 400 operacija, nažalost zbog opekotina na samom dušniku, kao i oštećenja oka, misica je u proteklih godinu dana imala još operacija kako bi mogla nesmetano da živi.

Za to vrijeme i Stefan i Danijel služili su višegodišnje kazne, a Silvestre je pušten iz zatvora prošle godine. Ipak, policija ga je opisala kao veoma opasnog čovjeka, a čim se našao na slobodi, pobjegao je iz države, iako je za njim već postojala potjernica, jer se sumnjalo da je već prekršio uslovnu slobodu. Za sada nije poznato da li je Stefan uhapšen, niti od bjekstva postoje ikakve nove informacije o slučaju.

Tokom prethodnih godina, Piper smo mogli vidjeti u nevjerovatnim kombinacijama, a njena ljepota naglasila je ožiljke i probleme. Sada je prvi put skinula šminku i skinula se u kupaći pokazavši kako zaista izgleda njeno tijelo. Da, na fotografijama su vidljivi ožiljci, koje Katie ponosno nosi, a uz nju je i njen suprug koji joj je vratio vjeru u ljubav, a lijepa aktivistkinja i influenserka izgleda ljepše nego ikad.

NAJNOVIJE