Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Zatekla je supruga kako je vara i sudila mu uz kamen u ruci, navodno je ljubovao sa srednjoškolkom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže preplavile su snimke zabilježene neki dan u meksičkom gradu Ciudad Victoriji, a govore da je ispred Sveučilišta Miguel Aleman došlo do ljubavne drame nakon što je jedna gospođa uhvatila svog supruga u preljubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal El Universal prenio je informaciju da se nevjerni muškarac zaigrao s nekom učenicom, navodno dvadeset godina mlađom djevojkom, čije su školske kolege izjurile na ulicu kada je otpočeo sukob.

Kako tu to potvrdile snimke, bijesna žena najprije je tražila od supruga da napusti vozilo i prepriječila mu put, a situacija je eskalirala kada joj je neka cura u ruku ugurala poveći komad kamena.

Tada je stala udarati po vjetrobranskom staklu i grebati automobil da bi koju sekundu kasnije ipak odustala i napustila mjesto incidenta.

Više meksičkih medija prenijelo je da se muškarac upustio u vezu sa srednjoškolskom, a novinar portala Tunota prenio je neslužbenu informaciju da su ženu o nevjeri obavijestili upravo učenici nakon što su primijetili da njihovu školsku kolegicu gotovo svakodnevno dovozi i odvozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Marketing -