― Marketing ―

Uzbuna u Hrvatskoj, sokovi čuvenog brenda izazvali haos: Pacijent u bolnici sa sprženim jednjakom, policija na nogama

- Marketing -

Društvenim mrežama su se proširile poruke u kojima se upozoravaju građani da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend u Hrvatskoj jer uzrokuju spržene jednjake i želuce.

U KBC-u Rijeka su sada potvrdili jedan slučaj trovanja.

„U KBC-u Rijeka je primljena jedna osoba pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka. Njeno medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah je izvršena prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko – goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije“, poručili su iz KBC-a Rijeka.

- Marketing -

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije potvrdili su da im danas na analizu stižu prvi uzorci sokova i mineralne vode renomiranog svjetskog proizvođača.

Bočice s pićem uzete su u riječkim kafićima. Stručnjaci će potom provjeriti njihovu potencijalnu kontaminiranost, prenosi Index.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...