Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Ubio ženu bušilicom, pa javio kćerki: Na mjesto jezivog zločina u Novom Sadu stigli uplakani kumovi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je živ izvučen iz vode, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa.

Policija još vrši uviđaj u kuću u kojoj je ubijena žena, ne da da joj se priđe, a u ulici gdje su supružnici živjeli upravo su došli njihovi kumovi.

  • Ljudi, šta se desilo!? – bilo je prvo što su, gotovo u šoku pitali.
  • Kakva crna izjava, nismo znali da ste novinari – rekli su zbunjeni pa u šoku nastavili.
  • Toliko dobri i pozitivni ljudi su bili. Najljepše proslave, žurke i druženja su bile sa njima. Ne možemo da zamislimo da on može tako nešto da uradi – pričao je kum, dok je njegova žena sa suzama u očima pitala gdje su kćerke Nikole i Gordane T.

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla kćerka. Otac je javio da joj je ubio majku pa je nesretna djevojka, koja u tom trenutku bila u gradu, otrčala kući gdje je zatekla jezivu scenu.

Malo prije zločina suružnike je vidio jedan komšija koji nije slutio šta će uslijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Vidio sam ih pola sata prije tragedije, ništa nije ukazivalo da će doći do takvog užasa, unosili su robu u kuću, pošto su radili na pijaci – priča komšija za “Blic”.
  • Bili su dobro situirani, držali su lokal na pijaci, opremu za pecanje. Stvarno nikad ništa zabrinjavajuće nismo čuli iz njihovog doma – kratko je prokomentarisao sagovornik.

Podsjećamo, Nikola T. (55) je bušilicom ubio svoju suprugu Gordanu (52) u novosadskom naselju Klisa, nakon čega je skočio sa Temerinskog mosta, u pokušaju da presudi sebi.

Kako je “Blic” pisao, Nikola se okovao lancima i betonskim blokom, i uprkos naporima policije da ga spriječe u svojoj namjeri, skočio sa mosta, ali je ubrzo izvučen sa promrzlinama.

Dok je skakao sa mosta, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T., a tijelo nesrećne žene pronašla je njihova ćerka. Bračni par je imao dvije ćerke od 19 i 24 godine.

- Marketing -