Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Odbojkaški klub Kakanj 78 kreće u borbu za naslov prvaka i četvrtfinale playoffa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka uzbudljivog regularnog dijela prvenstva, Odbojkaški klub Kakanj 78 je pred izazovom osvajanja naslova prvaka te ulaska u četvrtfinale playoffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa startnom četvrtom pozicijom, Kakanj 78 će se suočiti s ekipom Bosne iz Sarajeva u utakmici koja već sada nosi epitet najzanimljivijeg para četvrtfinala.

Utakmica između OK Kakanj 78 i Bosne ima sve elemente derbija, a razlika u osvojenim bodovima tokom prvenstva neće umanjiti očekivanja od ovog sudara titana.

Ekipa Bosne iz Sarajeva ulazi u ovu fazu takmičenja s evidentnim uzlaznim trendom. Njihova izuzetna forma u drugom dijelu prvenstva svakako će predstavljati ozbiljan izazov za momčad OK Kakanj 78. S obzirom na sve faktore, očekuje se neizvjesna i dinamična borba na terenu, gdje će svaki poen biti od presudnog značaja.

Kakanjci apeliraju na svoje vjerne navijače da pruže snažnu podršku tokom ovog ključnog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportska dvorana Kakanj će biti mjesto prvog susreta ovog četvrtfinala, igra se u subotu 16. marta s početkom u 19 sati.

Velika podrška s tribina mogla bi biti ključna za prolazak u polufinale, stoga se očekuje da će navijači ispuniti dvoranu i pružiti potrebnu energiju igračima u borbi za visoki plasman u nastavku takmičenja.

Ulaz je 5 KM.

(K.P. / Kakanj-X.com)

- Marketing -