― Marketing ―

U Kaknju kod vrijednog Nurudina: Teška bolest ga zaustavila, preko noći se sve promijenilo

- Marketing -

Ekipa emisije “Ispuni mi želju” upoznala je Nurudina u Kaknju, u porodičnoj kući.

Kuću nažalost već duže vremena nije napustio, zbog svoje bolesti. A i kada napusti kućni prag to je zbog odlaska u bolnicu.

Ovaj mladi momak do prošle godine imao je sasvim uobičajan i normalan život. Bio je varioc i to vrsni. Trudio se i radio i doprinosio porodici. A onda iznenada, jednog proljetnog dana tokom rada u bašči, život mu se potpuno promjenio.

- Marketing -

Od tada dane počinje provoditi nažalost vrlo često u bolničkim krevetima. Otkrivena mu je ciroza jetre. Vrijedna porodica Velagić od tada sve svoje resurse usmjerava na Nurudinovo liječenje, odazvali su se i dobri ljudi kako bi pomogli da se Nurudin izliječi i nastavi živjeti svoj život, ali troškovi su ogromni i ne može ih potkrijepiti jedna prosječna bosanskohercegovacka porodica.

Zato smo mu svi potrebni, da se izliječi i nastavi svoj put i put svojih snova, da i i on jednog dana ima svoju porodicu.

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...