Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

TikToker se hvalio kako dnevno potroši 1.700 eura, korisnici mreže bijesni

Influencer iz Beograda je u posljednjim objavama na TikToku otkrio koliko dnevno potroši novca, a iznos je mnogima na Balkanu potpuno nedostižan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u jednom od posljednjih videa, Andreja Andrejić (kako se predstavlja na TikToku) pokazao je kako u Beču za jedan dan potroši “skromnih” 1700 eura.

@styleofandrew so far, so good 😅 IG: @styleofandrew #styleofandrew ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Naravno, tu je uračunao i smještaj za cijeli put, koji je koštao 1200 eura za pet noćenja, ali i gorivo, izlazak u grad, ručak i drugo. Zatim je otišao u kupovinu u Beču, gdje je pokazao kako kupuje u prodavnici gdje je najjeftiniji proizvod koštao simboličnih 610 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogim Srbima se nije svidjelo šta vide pa su mu komentarisali: “Nije primjereno pokazivati ovo na Balkanu”, dok su drugi komentarisali da može uživati u životu kada mu je sve omogućeno, prenosi Net.hr.

@styleofandrew Da li smo za jedan ne baš tako MINI HAUL? 🤔 IG: @styleofandrew #styleofandrew ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

– Hvala mami i tati! Uživaj kad imaš priliku, to je lijepo, mnoga djeca nemaju pa je potpuno neumjesno govoriti o ovim cijenama sirotinji u Srbiji i cijeloj bivšoj Jugoslaviji, poručio je jedan muškarac.