Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Svekrvu nije mogla trpiti, pa je trudna otišla: Ljubavna priča fatalnog Turčina

Burak je oduševio svoje fanove fotografijom porodične idile i čestitao praznike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Svima želimo zdravu i sretnu Novu godinu, napisao je u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa suprugom Fahrije koje bi uskoro trebala da na svijet donese njegovo drugo dijete.

Sina Karana dobili su 2019. godine. Međutim, ono što je mnogima poznato jeste da je par prošao kroz brojne teške trenutke.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od samog početka kada se saznalo za njihovu romansu predviđali su im brz kraj. Čuveni glumac kojeg je proslavila serija “Osman” i glumica koju je publika zavoljela po ulozi Nedžle u seriji “Kako vrijeme prolazi” u braku su od 2017., ali najveći problemi počeli su 2020. kada je preminuo Burakov otac nakon čega je popularni Burak pao u depresiju. U jednom trenutku je navodno Fahrija napustila i porodični dom.

Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboljeli od virusa korona i sve vrijeme bili kod kuće, a za to vrijeme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom.

 

U jednom se periodu šuškalo, da je došlo do takve svađe da je Fahrije podigla glas na svekrvu, te joj se Burak suprostavio i stao na majčinu stranu. Šuškalo se da je nakon tog incidenta Fahrije napustila vilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Par se u veoma kratkom roku oglasio na društvenim mrežama, gdje su podijelili zajednički fotografiju I demantovali sve tvrdnje.

 

Ne budite glupi! Ostavite nas na miru! – poručili su.

Par je prošao i težak period kada su te iste godine kupovali vilu u blizini Istanbula.

 

Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za tu kuću i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao kaparu, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je po svaku cijenu želio upisati u imovinsku kartu, pričao je izvor.

Zbog problema oko kupovine kuće, kriminalci su prijetili poznatom paru otmicom njihovog sina.

 

Na svu sreću, sve negativno je iza njih. Šuškanja o prinovi su bila istinita, te jedan od najljepših parova uskoro treba da se po drugi put ostvari u ulozi roditelja.