Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Snimila je šefa kako je seksualno zlostavlja, građani ga resetirali na tvorničke postavke od batina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlos Esquivel, vlasnik jednog popularnog restorana u povijesnoj jezgri kolumbijske Cartagene, dobio je poštene batine od bijesnih građana nakon što su na društvenim mrežama vidjeli snimku kako seksualno zlostavlja jednu od svojih zaposlenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Umorna od njegovih nasrtaja, neimenovana djevojka nedavno je potajno snimila kako je nagovara na seksualne odnose i hvata je za intimne dijelove tijela, a video je podijelila s rodbinom i pojedinim prijateljima koji su potom uz ostale osvetnike zlostavljaču priredili sačekušu.

 

Za “facelifting” vlasnika restorana osobito se pobrinuo djevojčin očuh, kojeg je policija uhitila zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal El Colombiano prenosi da bi Esquivel zasigurno prošao još gore da policija nije odmah dojurila na mjesto incidenta, pa dodaje informaciju da je isti taj nesretnik svoje djelatnice uznemiravao i ranije.

 

U nastavku piše da će Esquivel u svakom slučaju morati odgovarati vlastima zbog seksualnog zlostavljanja djevojke koja je snimila video, a mi vas moramo upozoriti da sadržaj zapisa nipošto nije primjeren osobama mlađim od 18 godina!

 

Sadrži grafičke prikaze seksualnog zlostavljanja i posljedice premlaćivanja vlasnika restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Marketing -