Slučaj u BiH: Elmedin ima dvije žene, Bosanka i Ukrajinka dijele krevet

U mirnom gradiću Busovača, jedna neobična ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare.  Elmedin Karić živi u braku sa dvije žene, a kako kaže, to je ostvarenje sna koje je oduvijek maštao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elmedinova prva supruga, Fatima, majka je njihovih troje sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom godina braka. No, prije dvije godine, Elmedin je doveo treću ženu u svoj život.

Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Njemačkoj na privremenom radu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno, dijeleći istog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu porodičnu dinamiku i istjerao je sina iz kuće, izražavajući svoje neslaganje s načinom života koji je Elmedin odabrao. No, Elmedin je odlučio kupiti kuću na otplatu, gdje sada živi sa svojim dvjema suprugama i njihovo troje djece.

Nedavno se vratio iz Ukrajine, gdje je vodio Janu kako bi podržao njenu porodicu nakon smrti majke. Unatoč izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro surađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre, piše Hayat.ba.

Na kanalu Srećka Stipovića, možete pronaći reportažu koja će vam pomoći da dublje zavirite u njihov svakodnevni život.

NAJNOVIJE