― Marketing ―

Slavna glumica šokirala izjavom: Jedva čekam da mi majka umre

- Marketing -

Drew Barrymore priznaje da “jedva čeka” da joj mama, Jaid Barrymore, umre. Voditeljica je bila iskrena o svom burnom djetinjstvu s majkom, otkrivši kako je ljubomorna na prijatelje koji su “već ostali bez roditelja”.

 Sve su njihove mame otišle, a moja nije. Ja nemam taj luksuz. Ne mogu dočekati to – rekla je Drew za New York magazin.

– Ne želim živjeti u stanju u kojem želim da neko ode prije nego što mu je suđeno, samo kako bih ja mogla rasti. Zapravo želim da bude sretna i napreduje i bude zdrava, ali moram je**** rasti unatoč tome što je ona još uvijek na ovoj planeti – objasnila je.

- Marketing -

Međutim, kasnije u intervjuu, glumica je podijelila grižnju savjesti zbog svojih oštrih komentara.

– Usudila sam se to reći i nisam se osjećala dobro – rekla je i dodala da joj je ipak stalo.

Poznata 48-godišnja glumica je u prošlosti otvoreno govorila o odrastanju s majkom Jaid, koja joj je bila menadžerica i vodila ju je na holivudske zabave, uključujući one u Studiju 54, dok je bila dijete. S 12 godina, Drew je već bila na odvikavanju od droga i alkohola, a sa 13 mama ju je smjestila na psihijatrijski odjel u Kaliforniji.

– Mislim da je stvorila čudovište i nije znala što bi s tim čudovištem – rekla je Howardu Sternu u intervjuu 2021. godine.

Iako je Drew uspjela oprostiti svom ocu, Johnu Davidu Barrymoreu, prije nego što je umro 2004. godine, s majkom se nikada nije u potpunosti pomirila.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...