Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Pripremite maramice: Fast X je početak kraja sage Brzi i žestoki

FAST X je stigao u kina i pokrenuo epsko finale franšize Brzi i žestoki. Film je okupio zvjezdanu glumačku postavu i mnogi već govore da je riječ o jednom od najveličanstvenijih filmskih iskustava koja su doživjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjim nastavcima Brzih i žestokih pojavilo se dosta zastrašujućih zlikovaca, a u 10. filmu Dom Toretto (Vin Diesel) i ekipa suočit će se sa psihopatkinjom Cipher (Charlize Theron) i novim negativcem Danteom Reyesom (Jason Momoa). I da priča bude sočnija, Dante je sin pokojnog narkobosa Hernana Reyesa i želi osvetu za očevu smrt.

Dieselu, Theron i Momoi pridružit će se niz poznatih lica, uključujući Michelle Rodriguez, Tyresea Gibsona, Chrisa Bridgesa, Jordanu Brewster i Johna Cenu, ali vraćaju se i neka imena s A-liste poput Helen Mirren, Jasona Stathama i Scotta Eastwooda. Glumačku postavu čine i dobitnice Oscara Rita Moreno i Brie Larson.

Francuz Louis Leterrier zamijenio je Justina Lina na mjestu redatelja i čini se da smo u dobrim rukama jer je Leterrier radio na Transporteru i Transporteru 2, Nevjerovatnom Hulku, Majstorima iluzije i Lupinu.

Dok je razgovarao s Empireom, redatelj je dao nagovijestio da se neće svi voljeni likovi izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sprema se rat. Bliži se kraj, a to je utrka do cilja. Bit će ogromnih žrtava. Ono što planiramo je divovsko, u smislu akcije i emocija”, rekao je.

Dakle, osim kokica, za odlazak u kino pripremite i maramice.