Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Podstanari iz pakla: Uništili su mi stan, pobjegli bez plaćanja. Na kraju su mi još i prijetili…

“Ovi nisu iz običnog pakla. Za ove postoji poseban krug u paklu”, bio je samo jedan od šokiranih komentara na društvenim mrežama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznajmljivanje stana može biti dobar izvor dodatnih prihoda, ali ujedno to zna biti i vrlo rizično jer nikada u potpunosti niste sigurni kako će se najmoprimci ponašati prema vašoj nekretnini.

Čak postoji i posebna stranica na Facebooku nazvana Crna lista najmodavaca i najmoprimaca gdje se mogu naći brojni primjeri loših iskustava kako sa stanodavcima, ali nerijetko i podstanarima.

Jedna se stanodavka, tako, ovih dana u toj grupi požalila na veliku štetu koju su joj napravili podstanari koji su na kraju pobjegli.

  • Doveli su u stan štene sa ceste koje su ostavljali samo u stanu i izgrizao, zapišao kutnu od 600 EUR, krevet. Izgrizao zidnu komodu, štokove. Pobjegli, računi neplaćeni, meni ovrha došla na mirovinu. Kažu daj im privatnost jer su kao platili čitavih 340 EUR stanarinu (polog nisu). Podstanari iz pakla – požalila se ova stanodavka i dodala kako su joj kasnije ti podstanati i prijetili.
  • Još mi je prijetio kao službena osoba! Neće proći. Njih ne vole inspektori koji svaki dan imaju posla sa kriminalom! Sutra idem tražiti zaštitu od policije da imam pisani trag ako mi se nešto dogodi. Bila sam na policiji i sve prijavila – napisala je stanodavka.

Brojni su u komentarima ostali u nevjerici u kakvom su stanju podstanari ostavili stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Ovi nisu iz običnog pakla. Za ove postoji poseban krug u paklu”, “Po slici tog podstanara čini mi se da se njega već duže vrijeme i od strane vise različitih ljudi po grupama spominje kao podstanara iz pakla”, samo su neki od komentara, piše 24sata.hr.