― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Pala vozački ispit, a nije ni upalila motor: Čim je ušla u automobil instruktor je oborio

- Marketing -

Djevojka (17) iz Lancashirea u Engleskoj pala je na vozačkom ispitu i prije nego što je uopšte upalila auto. Kako javlja LADbible, razlogom pada su mnogi ostali šokirani.

Naime, kada je instruktor seo u automobil, primjetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu i naprosto srušio djevojku jer je “automobil bio prljav i nespreman za vožnju”.

Otac djevojke rekao je kako je najgore to što auto uopšte nije bio njen te da je najverovatnije instruktor ostavio tragove gumice kada je brisao nešto u zapisniku prije ispita.

- Marketing -

– Nije kao da su bile prazne konzerve ili smeće posvuda… Cijela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit, a uopšte nije vozila. Bila je tužna i u suzama, a nije uspjela da dobije ni povrat novca koji je tražila jer priliku za ispit nije ni dobila – rekao je njen otac.

Polaganje vozačkog ispita u Velikoj Britaniji košta 64 funti (oko 142 KM), a na njega se i čeka.

– Moja kći je toliko štedjela za ovo, baš je nepravedno – rekao je otac neutješne djevojke.

‘Automobili moraju biti čisti’

Iz agencije za vožnju i sigurnost vozila saopštili su za strane medije kako su “izdane smjernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti prije testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom”.

– To se mora poštivati – naveli su.

- Marketing -