― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Maloljetna vozačica Seat vozila bez položenog vozačkog ispita: Usmrtila prijatelja suvozača

- Marketing -

Istarska policija objavila je detalje teške saobraćajne nesreće kod Pule (Hrvatska) u kojoj je poginuo jedan čovjek. Kako navode, do nesreće je došlo oko 22.45 na području Marčane.

Auto marke Seat vozila je maloljetnica bez položenog vozačkog ispita. U oštrom i nepreglednog zavoju je zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika u nisko raslinje, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i udarilo u stablo.

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

– Na mjestu događaja preminuo je 20-godišnji suvozač te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije – navode iz istarske policije.

- Marketing -

Maloljetnica je u prostorijama policijske postaje i nad njom provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje saobraćajne nesreće u cestovnom saobraćaju.

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

– Za vrijeme obavljanja uviđaja, od 23.20 do 2.27 sati, saobraćaj je bio obustavljen županijskom cestom 5118 od skretanja za Pineziće do Marčane te se odvijao obilaznim pravcima – saopćili su iz policije.

- Marketing -