Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Opljačakan market suhomesnatih prozivoda: Naše meso je toliko dobro da nas i lopovi posjećuju

Market suhomesnatih prozivoda “Ferhatović” sa sjedištem u Beču (Austrija) bio je na meti pljačkaša, a sve je zabilježila i nadzorna kamera, a snimak pljačke objavili su na društvenim mrežama i pozvali sve koji možda mogu prepoznati aktere događaja da se jave jer slijedi bogata nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Naše meso je toliko dobro da su nas i lopovi posjetili i odradili posao” – našalili su se na svoj račun iz Ferhatovića.

“Ako im je bilo potrebno sve što su uzeli. Mi im halalimo. Mogu vam sve odnjeti ali ne i nafaku koju daje Gospodar. Žao nam je što su ukradene neke stvari za koje smo emotivno vezani. To bi željeli da nam se vrati i zato molimo sve one koji mogu prepoznati osobe sa snimka da nam se jave. Slijedi bogata nagrada” naveli su iz opljačkanog marketa Ferhatović.

“Zbog situacije koja nas je zadesila određene naružbe će stići na adrese kupaca sa možda malim zakašnjenjem. Molimo sve naše kupce i potrošače za razumijevanje” – dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime pljačka marketa suhomesnatih proizvoda Ferhatović u Beču dogodila se oko 02:30 sati iza ponoći sa utorka na srijedu od strane dvije maskirane osobe koje su uz pomoć podesnog alata provalili glavna ulazna vrata.