Oglasila se Melina iz Visokog: Nisam napala poznanicu. Ona je moja amidžinca i to nije njena kuća

Početkom septembra prošle godine u Visokom desila se tučnjava u kojoj je navodno pretučena djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Meline Suša (41) Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv nje zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, a optužnica je potvrđena od strane sudije za prethodno saslušanje Općinskog suda u Visokom.

Redakciju portala Kakanj-X kontaktirala je Melina Suša koja tvrdi da nije to tako bilo kako je navedeno u optužnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao prvo, nisam napala poznanicu u njenoj kući to nije istina. I ja trpim ovakvu visočku vlast koja me maltretira i stalno piše kazne. Zamislite čovjek vam uzme izlaz na cestu, uništi imovinu i ja budem na kraju kriva.

Prijetio mi je i sa policijom, novčanim kaznama i sudovima.

Nisam napala poznanicu. Ona je moja amidžinca i to nije njena kuća. Kuća je naslijedna.

Pogledajte šta ljudi rade, a ni policija mi ne da mira zato što sam tužila čovjeka koji mi je uzeo pravo korištenja vlasništva i imovine. Imam muško dijete koje mi nisu dali tu da odrasta, na svom.

Nažalost u kakvom sistemu živimo, ja dobivam kazne i prijetnje zbog tuđe nelegalne kradnje. Ja sam sve tužila i korumpiranu vlast koja podržava ovo sve a sada dobivam kazne i socijalne radnike.

Čovjek koji mi je oduzeo pravo korištenja vlasništva je poljoprivredni tajkun O. Č.. Ja sam samohrana majka, nedostaje mi snage. Želim samo ono što je moje, i da me puste više na miru” – izjavila je Melina Suša za portal Kakanj-X.

Podsjećamo, ranije je objavljeno da je početkom septembra prošle godine u Visokom desila se tučnjava u kojoj je pretučena djevojka.

Zbog napada je osumnjičena Melina Suša (41), te će joj se suditi zbog nasilničkog ponašanja.

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv nje zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, a optužnica je potvrđena od strane sudije za prethodno saslušanje Općinskog suda u Visokom.

Prema optužnici, Melina je oko 13:30 sati ušla u tuđu kuću, kuću koju koristi S.N. i tamo je nakon kraće rasprave pretukla.

Melina je S.N. govorila “šta ćeš ti ovdje, ovo nije tvoje, idi odavdje”, a potom je fizički napala.

Ona je S.N. čupala za kosu i udarala pesnicama po cijelom tijelu i glavi.

S.N. se je spasila pobjegavši na balkon gdje je dozivala komšije upomoć.

S.N. je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede, a Melina Suša je grubim vrijeđanjem i nasiljem, te naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrozila građanski mir, kojom prilikom je jedna osoba lako tjelesno ozljeđena, čime je osumnjičena počinila krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Na ovaj tekst Suša je poslala reakciju.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE