Oglas za posao, traži se pomoćnik: Kandidat treba znati sabirati do četiri i poznavati barem 15 slova

Jedan od zahtjeva je da osoba bude normalna, a ako nekim slučajem ima psihičkih problema, onda je potrebno da posjeduje dokumentaciju o historiji bolesti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglas pod nazivom “Pomoćnik pomoćnikovoga pomoćnika kuvara”, privukao je mnogo pažnje posljednjih dana na društvenim mrežama zbog neobičnih zahtjeva, ali i uslova.

U ovom neobičnom oglasu, za koji mnogi misle da je šala, vlasnik picerije iz Zemuna u Srbiji, traži da se njegovi zahtjevi i uslovi shvate ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi zaposleni trebalo bi da radi za platu od 50.000 do 99.999 dinara (833,66 do 1.667,30 KM).

Jedan od zahtjeva je da osoba bude normalna, a ako nekim slučajem ima psihičkih problema, onda je potrebno da posjeduje dokumentaciju o historiji bolesti.

Navode da je poželjno da znaju sabirati do četiri, ali ni to nije neophodno. Ne treba da ima vozačku dozvolu, potrebno je da se osoba zna sama vratiti kući.

Ni mobilni telefon nije nužan, može imati i onaj na “dugmiće”. Bitno je samo da su sve tipke ispravne.

Osoba koja bi radila mora poznavati barem 12 do 15 slova ćiriličnog ili latiničnog pisma.

Od uslova rada navodi se da bi osoba radila na suhom, bez opasnosti od udara groma ili propuha, a navedeno je da objekat može da izdrži i jači zemljotres.

Od novog uposlenika, osim standardnih obaveza, očekuje da u objektu ne gasi TV ili muziku, ali isto tako da se previše ne pojačava.

NAJNOVIJE