Odlučila sam da raskinem sa svojim starim tijelom! Nevjerovatna transformacija: Za 6 mjeseci smršala 40 kilograma

Veronika Aktar, majka troje djece, borila se sa viškom kilograma. Nakon tri porođaja, imala je više od 100 kilograma, a onda je odlučila da promijeni život iz korjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigla je nevjerovatnu transformaciju, a danas rado dijeli savjete svima onima koji žele da smršaju i naprave promjenu.

„Vrijeme kada sam odlučila da raskinem sa svojim starim tijelom“, napisala je Veronika u snimku u kom pokazuje kako je izgledala prije i poslije transformacije. Za šest mjeseci smršala je 40 kilograma, a svojim pratiocima je otkrila kako je izgledao njen svakodnevni jelovnik:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Jela sam male porcije, bogate proteinima i sa malo masti. Dosta sam šetala, bila uporna i izbacila grickalice“, rekla je Veronika u jednom snimku.

I dalje dijeli savjete svojim pratiocima. Redovno ih obavještava šta jede i nakon što je izgubila dosta kilograma, istučući da će nastaviti da praktikuje poseban režim ishrane kako se stara težina ne bi povratila.

Mnogi danas ne mogu da je prepoznaju, jer je promjena nevjerovatna. „Pala mi je vilica“, „Ti si mama? Mislio sam da imaš 16 do 17 godina“, „Ako ona to može dok je mama, svi mi to možemo“, „Pa ti izgledaš 15 godina mlađe“, glase samo neki od komenatara. Pogledajte kako Veronika danas izgleda:

 

NAJNOVIJE