― Marketing ―

Novi trijumf Kakanjca: Adem Karamović osvojio zlatnu i srebrenu medalju

- Marketing -

Nakon izuzetno uspješne prve polusezone, u kojoj je Kakanjac Adem Karamović ostvario izvanredne rezultate, postajući državni prvak u dvije discipline i osvajajući Evropski kup, njegova sportska karijera nastavlja sjajnim tempom.

Ovaj mladi kikbokser je također proglašen najboljim mlađim kadetom, pokazujući svoj nevjerovatan potencijal i predanost sportu.

Druga polusezona je počela s velikim očekivanjima, a Karamović nije razočarao. Na prestižnom Sana Open turniru, na kojem se okupilo oko 300 takmičara iz četiri različite države, Adem je ponovno zasjao.

- Marketing -

U disciplini Light contact je osvojio zlatnu medalju, potvrđujući svoju tehniku i borilačko umijeće. Njegova izvanredna forma se nastavila i u disciplini kick light, gdje je zaslužio srebrenu medalju.

Unatoč tome što nisu uspjeli stići do finala u toj disciplini, njegovi dosadašnji uspjesi su dovoljni dokaz njegove iznimne borilačke vještine.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Pet puta više stranih radnika u Federaciji nego u RS-u

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine planira odobriti zapošljavanje 6.037 stranaca u narednoj godini, što je značajan porast u odnosu na trenutnu kvotu od...