Napunila 18 godina i kupila svoj prvi listić za loto: Osvojila 48 miliona dolara

18-godišnja Kanađanka ušla je u povijest osvojivši 48 miliona kanadskih dolara nakon što je prvi put kupil srećku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juliette Lamour, iz Sault Ste Marie, Ontario, proglašena je dobitnicom u petak od strane Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLGC), čime je postala najmlađa osoba koja je osvojila desetke miliona kanadskih dolara.

Lamour, koja je kupila listić na svoj 18. rođendan na prijedlog svog djeda, rekla je da je zaboravila na njega sve dok nije čula vijest da je netko iz njezina rodnog grada osvojio izvlačenje 7. januara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je za Global News: “Upravo sam napunila 18 godina i djed mi je predložio da kupim lutriju iz zabave.”

Dodala je: “Kada sam otišla u dućan, nisam bila sigurna što tražiti jer nikad prije nisam kupila listić, pa sam nazvala tatu koji mi je rekao da kupim Lotto 6-49 quick pick, prenosi Guardian.

“Još uvijek ne mogu vjerovati da sam dobila jackpot od zlatne loptice na svom prvom listiću lutrije.”

OLGC je rekao: “Iako je posljednjih godina diljem Kanade bilo drugih 18-godišnjih dobitnika na lutriji, nitko nije osvojio toliko kao Juliette.”

Studentica je dalje opisala kako je to saznala dok je bila na poslu, a da je njen kolega “pao na koljena u nevjerici”. Iako joj je rečeno da može ranije otići s posla, majka je inzistirala da ostane i završi smjenu.

Lamour je rekla da planira uložiti većinu svog dobitka uz pomoć svog oca, koji je financijski savjetnik. Voli putovati nakon što završi studij, ali je rekla da se želi vratiti u sjeverni Ontario kako bi nastavila studirati kako bi postala liječnica kako bi prakticirala medicinu i uzvratila svojoj zajednici.

“Kad škola završi, moja obitelj i ja ćemo odabrati kontinent i početi istraživati”, rekla je. “Želim doživjeti različite zemlje, proučavati njihovu povijest i kulturu, probati njihovu hranu i slušati njihov jezik.

“Novac vas ne definira. Definirat će vas posao koji radite.”

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE