― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Najljepši dan pretvorio se u tragediju: Mladenka poginula nekoliko trenutaka nakon što je rekla “da”

- Marketing -

Samo nekoliko trenutaka nakon ceremonije vjenčanja, mladenka je poginula u sudaru automobila kojim je upravljala pijana vozačica golf vozila.

Nesreća se dogodila na cesti u Južnoj Karolini, dok je sa suprugom odlazila s mjesta na kojem su izrekli sudbonosno “da”, piše The Guardian.

Samantha Miller (34) iz Charlottea u Sjevernoj Karolini smrtno je stradala, a troje drugih koji su bili u vozilu su teško povrijeđeni, uključujući i mladoženju Arica Hutchinsona, koji je u bolnici u kritičnom stanju.

- Marketing -

Mladoženjina majka Annette Hutchinson kreirala je GoFundMe oglas kako bi prikupila novac za plaćanje snahinog sprovoda i pokrivanje sinovih medicinskih računa.

Na oglas je postavljena fotografija mladenaca koji trče ispod prskalica neposredno prije sudara u kojem se golf vozilo prevrnulo nekoliko puta i odnijelo život mlade djevojke. Osim te fotografije, postavila je i fotografiju sina koji se u bolnici oporavlja od ozljede mozga i brojnih slomljenih kostiju.

Podaci iz unajmljenog automobila osumnjičene Jamie Lee Komoroski pokazuju da je vozila 105 km/h, iako je ograničenje na otoku 40 km/h.

Komoroski (25) je optužena za nesmotreno ubistvo i druge tri tačke optužnice, uključujući vožnju pod utjecajem alkohola koja je uzrokovala smrt. Ostala je u pritvoru zatvora Charleston u ponedjeljak poslijepodne te joj prijeti do 25 godina zatvora.

- Marketing -