Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Model ‘Leopold’: Balenciaga predstavila baletanke za muškarce

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na web stranici brenda dostupan je novi model baletanki pod nazivom “Leopold”. Ove baletanke dolaze u tirkiznoj, crnoj i svijetloj nijansi bež boje. Zanimljivo je da su ovi komadi obuće karakteristični za žene, ali su sada namijenjeni muškarcima, što je izazvalo veliki interes kod kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baletanke su predstavljene na reviji brenda za proljeće-ljeto 2023. godine, a karakteriše ih visokokvalitetni saten, zaobljeni vrh i klasična mašna. Izrađene su u ateljeu u Toskani, poznatom po svom finom zanatskom radu. Zbog velikog interesa, određeni brojevi ovog modela već su rasprodani.

Ukratko, novi model baletanki “Leopold” dostupan je na web stranici brenda u tirkiznoj, crnoj i svijetloj nijansi bež boje. Ovaj komad obuće karakterističan za žene sada je namijenjen muškarcima, a predstavljen je na reviji brenda za proljeće-ljeto 2023. godine. Ove baletanke karakterizira visokokvalitetni saten, zaobljeni vrh i klasična mašna, a izrađene su u ateljeu u Toskani.

Modna kuća Balenciaga navikla je modne entuzijaste na često bizarne komade odjeće, ali i pomjeranje rodnih granica vezano za određene predmete koji su tipično muški odnosno ženski.

U februaru su privukli pažnju novom kolekcijom cipela prilično bizarnog dizajna s iscrtanim prstima. Sama kolekcija nosi ime „fetiš“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U decembru, Balenciagin kreativni direktor i glavni izvršni direktor izvinili su se zbog sada već ozloglašene reklamne kampanje koju su mnogi okarakterisali kao promociju dječije pornografije.

- Marketing -