Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Kako parkirati ‘Zastavu’? Način na koji mladić iz Srbije to radi, nasmijao je mnoge

Snimak mladića koji parkira Zastavu u garaži u Srbiji postao je viralni hit. Na njoj se vidi kako mladić parkira auto malo preblizu automobilu koji mu je s lijeve strane. Izlazi van, podiže ‘autić’ i vraća ga ‘u crtu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi vozači često se susretnu s problemima oko parkiranja. Jeste li stali unutar crte, na crtu, kako su parkirani automobili pokraj vas, pa se preparkiraj…

Jedan mladić iz Srbije tih problema zapravo i nema. Jer, kao što se vidi na snimci objavljenoj na jednom Instagram profilu, ako se krivo parkira, on samo pomakne auto. Doslovno pomakne.

Na snimku se tako vidi kako mladić izlazi iz Zastave u garaži. Otvara vrata i već se može primijetiti kako se stao malo preblizu autu slijeva i na crti je. I u trenutku kada bi ostali vozači automobila sjeli nazad za volan i preparkirali automobil, ovaj mladić podiže auto i pomiče ga.

No, snimka ne otkriva desni kraj Zastave i je li ovaj mladić imao pomagača koji mu je pomogao povući automobil, a vidi se da na rubu kadra stoji još neko. – Napravite vi to sa svojim BMW-om – jedan je od komentara ispod snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brdoviti Balkan (@brdoviti_balkan)

Tekst se nastavlja ispod oglasa