― Marketing ―

Kako parkirati ‘Zastavu’? Način na koji mladić iz Srbije to radi, nasmijao je mnoge

- Marketing -

Snimak mladića koji parkira Zastavu u garaži u Srbiji postao je viralni hit. Na njoj se vidi kako mladić parkira auto malo preblizu automobilu koji mu je s lijeve strane. Izlazi van, podiže ‘autić’ i vraća ga ‘u crtu’.

Mnogi vozači često se susretnu s problemima oko parkiranja. Jeste li stali unutar crte, na crtu, kako su parkirani automobili pokraj vas, pa se preparkiraj…

Jedan mladić iz Srbije tih problema zapravo i nema. Jer, kao što se vidi na snimci objavljenoj na jednom Instagram profilu, ako se krivo parkira, on samo pomakne auto. Doslovno pomakne.

- Marketing -

Na snimku se tako vidi kako mladić izlazi iz Zastave u garaži. Otvara vrata i već se može primijetiti kako se stao malo preblizu autu slijeva i na crti je. I u trenutku kada bi ostali vozači automobila sjeli nazad za volan i preparkirali automobil, ovaj mladić podiže auto i pomiče ga.

No, snimka ne otkriva desni kraj Zastave i je li ovaj mladić imao pomagača koji mu je pomogao povući automobil, a vidi se da na rubu kadra stoji još neko. – Napravite vi to sa svojim BMW-om – jedan je od komentara ispod snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brdoviti Balkan (@brdoviti_balkan)

- Marketing -