Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Kako opaliti mušteriju po ušima: Čaj u kafiću naplaćuju više nego pivo, iza svega stoji velika podvala

U jednom zagrebačkom kafiću na Jarunu napravili su plan kako zaraditi koji cent više, pa su odlučili uz čaj naplaćivati i med i krišku limuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitateljica portala Net.hr požalila se da je ostala iznenađena kada je na kraju ugodne večeri s društvom dobila račun na kojem joj je uz čaj, od 1,80 eura, naplaćen med 30 centi i limun 20 centi.

Kako je vidljivo na računu koji je čitateljica poslala ovom portalu, pivo Paulaner iznosi 2,20 eura – pa tako ispada da je čaj skuplji od piva.

– Iznenadila sam se da su u kafiću na Jarunu naplatili posebno čaj i posebno med i limun koje nisam ni tražila. To je uvijek bilo besplatno, rekla nam je čitateljica i priložila račun.

– Otišla sam na piće s društvom, naručila čaj i šokirala se kada sam na računu vidjela posebne cijene za čaj, limun i med. Uvijek pijem čaj i nikad nisam vidjela da su posebno stavljali cijene na račun. Moja greška je bila ta što nisam odmah pogledala račun kad je konobar donio. Nisam posebno tražila med i limun, objasnila je te zaključila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Inače rijetko idem u kafiće, i nakon ovog neugodnog iskustva više ne mislim ići.