― Marketing ―

Javio se Ukrajinac kojeg je pregazio tenk: Čim se oporavim, idem u rat braniti zemlju

- Marketing -

Čovjek iz Ukrajine, koji je čudom preživio nakon što ga je pregazio tenk dok se vozio u automobilu, rekao je kako se planira pridružiti vojsci i braniti zemlju čim se oporavi, prenosi LADBible.

Iz svog bolničkog kreveta muškarac je detaljno opisao zastrašujući incident.

  • Nije bilo drugih automobila na cesti. Oklopno vozilo je naglo skrenulo u moju traku i udarilo me. Onda je krenulo u rikverc. Dobro je da sam bio sam u autu”, ispričao je za Radio Liberty.
  • Što da su unutra bila djeca? Teško je zamisliti što bi se dogodilo.”

Srećom, muškarcu su u pomoć priskočili prolaznici.

  • Lijevo stopalo mi je bilo zapelo. Lijeva ruka i stopalo su mi bili slomljeni. Pozvali su hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu”, objasnio je. “Dečki, ako ovo gledate, hvala vam puno”, dodao je kroz suze.
- Marketing -

Podsjetimo, u medijima se u početku bila proširila vijest da je muškarca pregazio ruski tenk. Budući da su u isto vrijeme iz iste četvrti došle snimke navodnih ruskih tenkova i oklopnjaka, pretpostavljalo se da je i ovo rusko vojno vozilo koje je ušlo u grad, no kasnije su se pojavile tvrdnje da se zapravo radilo o ukrajinskom tenku.

Još nije službeno potvrđeno čiji je tenk bio odgovoran za nesreću.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...