Gledatelji jasno poručili: Emina Bajtarević je prava pobjednica Supertalenta!

Žiri je bio oduševljen, ali i publika u studiju, kod gledatelja je, kako se čini prema komentarima na društvenim mrežama, mišljenje podijeljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raskošnom finalu 10. sezone Supertalenta nastupilo je 12 kandidata koji su kroz osam audicijskih i četiri polufinalne epizode svojim nevjerovatnim talentima osvajali žiri i publiku. Žiri je zatim izabrao tri tačke koje su ušle u superfinale, a o pobjedniku su odlučili gledatelji telefonskim pozivima.

Pobjednička točka osvojila je 30 hiljada eura, a to je kući odnijela dvanaestogodišnja Chriztel Renae Aceveda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je već na audiciji pokazala nevjerovatan talent, koji je posebno prepoznala publika u studiju te je nagradila zlatnim gumbom, piše Vecernji.hr. Za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu ‘The Prayer’ Celine Dion & Andrea Bocellija, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku.

  • To kako si ti večeras pjevala je zapravo zašto postoji umjetnost i zašto mi kao publika živimo za ovakve trenutke. To kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo užitak za slušati, uljepšala si nam večer i zaista je podigla na posebnu razinu – opisao je Fabijan nakon nastupa.

A iako je žiri bio oduševljen, a i publika u studiju, kod gledatelja je, kako se čini prema komentarima na društvenim mrežama, mišljenje podijeljeno. Zapravo, mnogi misle kako je pobjedu trebala odnijeti Emina.

“Emina je prava pobjednica!!!!! Pjevači i pjevačice neka se jave u Voice i tamo se dokažu!”, “Malena ima glas i jako simpatična, ali Emina je trebala pobijediti, to je za mene supertalent”, “Emina je za mene pobjednica Supertalenta”, “Emina je zakon”, “Tragikomedija od svega, pa koliko vremena za glasanje su dali, a po komentarima se vidi tko je pobjednik i pravi talent, Emina sretno u životu ti bilo i bez njihove licimjerne pobjede”, “Emina je prava pobjednica i level iznad svih. Stvarno nešto posebno”, “Nema ništa protiv djevojčice, ali mislim da je Emina trebala pobjediti. Jedina je zaista imala SUPERTALENT”, brojni su pisali u komentarima.

No, ima i onih koji su sretni zbog Chriztel.

“Bravo!”, “Čestitam Chriztel Renae Abeceda! SuperTalent Finale Winner 🏆 Ponosni smo na tebe”, Čestitam”, “Ovo zahtijeva veliko slavlje! Zaslužuješ to! Svaka čast! Jako smo ponosni na tebe, draga Chriztel! Samo zanemari negativnost”, pisali su drugi.

Chriztel je prije tri godine zamijenila rodne Filipine za Sveti Martin na Muri i zavoljela međimursku tradiciju, nošnje i pjesme. „Ne mogu reagirati, ne znam opisati kako se osjećam. Zahvaljujem svima koji ste me pratili, hvala vam od srca. Nakon ovog uspjeha nastavit ću s pjevanjem, a vi se prijavite na Supertalent jer nećete požaliti“, poručila je Chriztel nakon osvojene titule.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE