Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Gdje se jedu najbolji ćevapi u BiH? Djevojke iz inostranstva ocijenjivale u tri kategorije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedna od najčešćih debata kada je hrana u BiH u pitanju, je ona vezana za ćevape. “Gdje se to jedu najbolji ćevapi u Sarajevu, Banjaluci ili Travniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Složićete se da svako ima svoje preferencije i tip ćevapa koji voli, ali u ovom videu odlučio sam sa svoje dvije prijateljice koje ne žive ovdje, obiđemo ova tri grada i da one kažu gdje su za njih najbolji ćevapi. Da učinimo stvar zanimljivijom, ćevape ćemo ocijenjivati u tri kategorije: ukus mesa, ukus lepinje i sam ambijent mjesta u kojem jedemo.” naveo je Robert Dacešin.

Za Banjalučanina Roberta Dacešina može se u najmanju ruku reći da je svestran. Ova magistar ekonomije koji govori čak pet stranih jezika, veliki je zaljubljenik u putovanja. Njegovi promotivni video zapisi Bosne i Hercegovine za kratko vrijeme postali su viralni a za svoj rad osvojio i vrijedna priznanja i nagrade izvan naših granica. U novom klipu pogledajte šta o ćevapima misle Robertove drugarice koje su prenijele svoje impresije o jelu koje je proglašeno među top 10 u svijetu:

- Marketing -