Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Film na Netflixu zgrozio gledatelje: Imala sam napad panike

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici Netflixa tvrde da im je bilo muka zbog scena iz novog filma Fall, a jedan gledatelj čak tvrdi da je to najstrašniji film koji je gledao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film je ponajprije težak za gledanje svima koji pate od straha od visine, a čak je i Netflix na službenom Twitteru upozorio gledatelje na uznemirujuće scene.

“Gotovo svaka scena u filmu Fall može vam uzrokovati vrtoglavicu”, napisali su i nisu bili u krivu jer su se mnogi gledatelji počeli žaliti.

“BILO MI JE ZLO OD NEKIH SCENA”

“Fall je jedan od najstrašnijih filmova koje sam gledao. Nema krvi, nema nasilja, samo snažan osjećaj anksioznosti cijeli film. Užas. Dlanovi su mi se znojili cijelo vrijeme”, napisao je jedan korisnik Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je naglasio kako se prepao upravo te visine. “Uvijek mi je bilo teško objasniti strah i anksioznost od visine i pogleda na okolinu s većih visina. Fall mi je baš izazvao anksioznost i vrtoglavicu”, napisao je tviteraš.

“Baš sam se radovao ovom filmu, ali nisam znao da se tako bojim visine dok nisam ovo odgledao. Bilo mi je na kraju zlo od nekih scena, a da sam bio na takvom tornju, umro bih od straha”, piše još jedan korisnik Twittera.

“Dobar film, povratila sam i dobila napadaj panike, ali bio je dobar”, napisala je jedna korisnica Twittera.

Film Fall donosi napetu i zastrašujuću avanturu dviju djevojaka Becky i Hunter, koje zapnu na 610 metara visokom radiotornju, na koji su se popele kako bi rasule pepeo Beckynog supruga, koji je poginuo u alpinističkoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No na putu do vrha, pri samom vrhu, puknu ljestve i njih dvije zapnu na tornju bez ikakve mogućnosti da se spuste na tlo. Uz to što nekoliko puta zamalo padnu s tornja, djevojke se moraju boriti s nestašicom vode i hrane.

- Marketing -