Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Davile ga i tukle do smrti zbog imovine: Zatražen pritvor za majku i kćerke osumnjičene za ubistvo rođaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da odredi do 30 dana pritvor M. I. (73) i njenim kćerkama A. I. (44) i B. I. (45) iz Smedereva, zbog sumnje da su ubile svog rođaka Vasu I. (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osumnjičene su se branile ćutanjem na saslušanju u tužilaštvu, rečeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svjedoke čije ispitivanje predstoji u istrazi , kao i s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

One se sumnjiče za krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su u porodičnoj kući u tavanskom prostoru, 23. maja prilikom svađe i međusobne tuče, oštećenom zadale više udaraca po glavi i tijelu, gušeći ga u predjelu vrata, usljed čega je on zbog zatvaranja disajnih puteva preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, policija je uhapsila M.I. (73) i njene dvije kćerke, B.I. (45) i A.I. (44) zbog sumnje da su ubile V.I. (73), a zločin se dogodio u Savskoj ulici u Smederevu, u kući koju su ubijeni čovjek i tri žene osumnjičene za ubistvo, dijelili.

Naime, M.I. je bila udovica brata ubijenog čovjeka, a prema prvim saznanjima i motiv zločina su neraščišćeni imovinsko-pravni odnosi, odnosno sukob zbog ostavinske rasprave. Da se nešto zlo sprema, znalo se i prije ubistva, a čak je i policija danas dolazila, ali, nažalost, nije htjela da se meša u porodičnu svađu koja se završila ubistvom.

- Marketing -